Întrebări frecvente

Care sunt condiţiile necesare pentru procurarea unui apartament?

Pentru a procura un apartament de la compania "Basconslux" SRL, cetăţenii Republicii Moldova au nevoie de buletinul de identitate, iar cetățenii străini - de paşaport. Toate achitările se efectuează în lei moldovenești la cursul oficial al BNM în ziua efectuării plății, în contabilitatea "Basconslux" SRL. De asemenea plățile se efectuează și prin virament, direct pe contul companiei, în lei moldovenești dacă transferul se efectuează pe teritoriul R.M, sau în euro dacă transferul are loc de peste hotarele ţării. Apartamentele pot fi achitate în rate, pînă la finalizarea construcţiei, prima rată de achitare fiind de la 30%  pînă la 50%, restul procentelor se stabilesc individual, cu fiecare persoană în parte. Dacă se achită 100% la semnarea contractului,clienţii pot beneficia de o reducere, despre acest fapt se dicută individual la oficiu companiei.

Din ce materiale este construită casa? Care este rezistenţa casei?

Carcasa casei este construită din beton – armat (structura casei), umplutura pereţilor exteriori se face din BCA (beton celular autoclavizat). Un material de construcții modern, eficient și un termoizolant bun.

Faţada casei este termoizolată cu penopoliuritan. Pereţii auxiliari interiori sunt construţi din cărămida roşie şi gipso-plită.

Curtea casei va fi amenajată cu locuri de joacă pentru copii.

Clădirea este calculată cu o rezistenţă de până la 8 grade pe scara Richter.

În ce variantă se dau apatamentele în exploatare? (dacă este varianta sură sau varianta albă și ce se subînţelege prin varianta respectivă?)

Apartamentele se dau în varianta albă: uşa metalică la intrare, pereţii prelucraţi cu amestec uscat alb, podeaua turnată cu şapa de ciment, în fiecare apartament particular este instalat cazanul, care este inclus în costul apartamentului și conectat la caloriferele din odăi. Deasemenea este instalată electricitatea, canalizarea, ventilarea și ţeava de fum de la cazan. Ţeava de gaz este trasă pînă în bucătărie şi sunt instalate contoarele la gaz, apă și lumină. Balcoanele sunt de tip închis și toate ferestrele sunt de tip termopan.

Ce tipuri de ascensoare sunt în casă ?

În fiecare scară în care sunt de la 9 la 12 etaje locative, va fi instalat 1 ascensor pentru pasageri, iar în blocurile care au mai mult de 12 etaje, vor fi instalate 2 asccensoare.

Nu aţi găsit răspuns? Rugăm să ne apelaţi la unul din numerele:
+37322898217, +37322898218
+373060001599, +373060001577
(08:00―18:00)