Despre companie

Compania de construcţii “Basconslux” SRL creată la 8 aprilie 2003 este una dintre cele mai mari întreprinderi de construcţie din Republica Moldova, pe parcursul anilor a ciştigat încrederea multor cetăţeni, ce nu regretă în prezent alegerea facută.
O alegere perfectă pentru un trai decent, nou, prosper şi confortabil îl puteți găsi la noi, avem o gamă variată de apartamente în aproape orice cartier al oraşului Chișinău.
“Basconslux” SRL are ca obiectiv crearea posibilităţilor pentru fiecare familie din Republica Moldova, de a avea propria locuinţă.
Prin activitatea sa intenţionează să contribuie la formarea în Republica Moldova a unei piețe civilizate de spațiu locativ, să ofere modalităţi noi şi sigure de finanţare, să implementeze cele mai performante tehnologii naţionale şi mondiale de construcţie , care creează posibilitatea de a construi case calitative, la preţuri accesibile.

“Basconslux” SRL vă propune o locuinţă moderna în: 

1) Centrul capitalei (str. Lev Tolstoi 24 , str. Melestiu , str. Colina Pușkin)
2) Sectorul Buiucani (str. Alba Iulia 113, str. Mușatinilor, str. Alba Iulia 115, str.Alba Iulia 75/22, str.Suceviţa 18)
3) Sectorul Ciocana ( str. Mircea cel Batrîn 39, str. Mircea cel Batrin 20/6, Str. Nicolae Milescu Spătarul 9/4)
4) Sectorul Rîşcani – regiunea Poşta Veche (str.Calea Orheiului 117, str. Ceucari)
5) Vatra (case de locuit).
Lucrările acestor case sunt executate in conformitate cu legislaţia Republicii Moldova şi cu standartele europene.
La construcţia complexelor locative sunt folosite tehnologii moderne. Blocurile din aceste complexe au o structură de rezistenţă formată din schelet de beton armat cu umplutură din BCA (bloc din calcar autoclavizat), material importat din Romania și Ucraina, cu proprietatea de a absorbi zgomotul și a respinge umezeala. Pereţii secundari sunt construiţi din căramidă natională şi sunt prelucraţi cu amestec uscat alb.

Lucrările au loc în 3 etape:

1) prima etapa include ciclul zero, lucrări de construcţie şi montare

2) A doua etapă include lucrările exterioare de finisare, montarea instalaţiilor pentru ferestre şi balcoane de tip “termopan”, trasarea comunicaţiilor, branşamentul apei reci si calde, montarea sistemului de canalizare, bransamentul electric, conectarea la linia telefonică, acces la internet şi la liniile de legatură interioară, instalarea unei uşi de intrare din metal
3) Lucrări interioare de finisare, prelucrarea pereţilor cu amestec uscat (cu excepţia, băii şi a veceului), instalarea aparatelor de evidenţă a consumului (contoare) pentru gaz ,lumină și apă; montarea sistemului de incălzire, cazan instalat în apartament şi conectat la calorifere 
Persoanele ce au procurat si urmează să procure apartamente noi construite de către compania “Basconslux” SRL, dispun de serviciile noastre pentru amenajarea locuinţei, avînd sfaturile unor designeri prefesioniști pentru lucrări interioare de finisare.
“Basconslux” SRL — Construim pentru viitorul tău!