Noutăţi recente

Angajăm specialiști pentru departamentul vînzări, cu capacități de leader. Calitățile necesare sunt vîrsta de 20—30 ani, absolvirea universității și cunoașterea limbii române, ruse, engleze. Salariu motivațional!

14.04.2017

De ce Basconslux?

Compania de construcţii “Basconslux” SRL creată la 8 Aprilie 2003 este una dintre cele mai mari întreprinderi de construcţie din Republica Moldova, pe parcursul anilor a cîştigat încrederea multor cetăţeni, care nu regretă în prezent alegerea făcută.

O alegere perfectă pentru un trai decent, nou, prosper şi confortabil îl puteți găsi la noi, avem o gamă variată de apartamente în aproape orice cartier al oraşului Chișinău.
“Basconslux” SRL are ca obiectiv crearea posibilităţilor pentru fiecare familie din Republica Moldova de a avea propria locuinţă.

Prin activitatea sa intenţionează să contribuie la formarea în Republica Moldova a unei piețe civilizate de spațiu locativ, să ofere modalităţi noi şi sigure de finanţare, să implementeze cele mai performante tehnologii naţionale şi mondiale de construcţie , care creează posibilitatea de a construi case calitative, la preţuri accesibile.